Το οινοποιείο Pontiglio βρίσκεται στην Λευκίμμη, Κέρκυρας, είναι ένα μικρό οικογενειακό οινοποιείο που παράγει μοναδικά κρασιά από ντόπιες μοναδικές ποικιλίες.

Οι επισκέψεις μας περιλαμβάνουν μια σύντομη αναφορά στην τεράστια παράδοση που έχει το αμπέλι και το κρασί στον τόπο μας, την προσπάθεια μας να συνεχίσουμε αυτή την παράδοση και περιήγηση στο χώρο δείχνοντας την διαδρομή που ακολουθεί το κρασί μας από την παραγωγή ως την εμφιάλωση. Στο τέλος οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν τα κρασιά μας σε ειδικά διαμορφωμένους εξωτερικούς χώρους μέσα στο αμπέλι από έναν wine expert με τη συνοδεία σνακ από ντόπια προϊόντα που παραδοσιακά συνοδεύουν το κρασί στην Κέρκυρα.

Η διάρκεια όλου αυτού είναι 1,5 ώρα και το κόστος ανέρχεται στα 5€ κατ΄άτομο. Δεν θέλουμε το πλήθος ατόμων να υπερβαίνει τα 12 άτομα , λόγω των οδηγιών που έχουμε λάβει για την πανδημία αλλά και για να μην είναι απρόσωπη η εμπειρία αυτή. Οι ώρες λειτουργίας μας είναι 9:30-13:30 και 5:30-8:00 εκτός Κυριακής και Δευτέρας. Καλό θα ήταν να γνωρίζουμε την ώρα και τον αριθμό ατόμων τουλάχιστον 1 μέρα πριν.

Τel: +30 6979766006 (WhatsApp, Viber or phone)
Facebook: Pontiglio
Instagram: